Geboorte en zwangerschap

Geboorteshoot op locatie 170€

We bespreken alles op voorhand. Baby´s laten zich niet programmeren! Studio Sylvia komt na de geboorte van je kindje foto´s nemen in het ziekenhuis of thuis. Ook in het midden van de nacht. Voor geboortes maken wij een uitzondering.

Alles wordt op voorhand besproken. De papa verwittigt mij als de bevalling op gang komt. Zo weten we dat het voor de volgende 48 uur is en kunnen we er rekening mee houden. Onmiddellijk na de geboorte zullden de foto's genomen worden. Er wordt een lamp (een kleine studio) opgezet zodat de pasgeboren baby en het gezinnetje optimaal kunnen gefotografeerd worden.
Tip: bel eerst Studio Sylvia en dan pas je ouders, dan kunnen we nog rustig de foto's nemen.

Indien je dit wenst maken wij jouw geboortekaartjes. Wij maken enkel kaartjes met foto toepassingen. Kaartjes worden met de hand gemaakt en zijn uniek. Er wordt steeds een digitale versie mee afgeleverd.

Je kan altijd vrijblijvend komen kijken naar enkele voorbeelden in onze winkel. Het zal je snel duidelijk worden dat we geen drukwerk doen. Sylvia maakt graag een offerte voor u. Wij werken bij een geboorte de kaartje onmiddellijk af. Geboorte om 12u ´s nacht? De kaartjes worden geleverd in de voormiddag. Voor de mama´s brengen we altijd wat afgedrukte beelden mee van de pasgeborene.

Binnen de 48 uur na de opnames staan je mooiste foto´s volledig nabewerkt in een afgeschermde online webfolder. Dit album blijft gedurende 3 maanden online staan. Eens je wat bekomen bent kan je 10 foto´s kiezen in kleur of zwart/wit. Je mag altijd nog aanpassingen vragen.

Indien je meer foto´s wenst kan je deze aankopen voor 10€ het stuk. Als je je keuze gemaakt hebt en je afgerekend hebt worden de foto´s van jou keuze op CD/DVD gebrand of vrijgegeven om te downloaden. Je krijgt ze steeds in maximale grootte en in web grootte. Web grootte is 800 pixels hoog of breed, dit om snel te verzenden via mail of te gebruiken op sociale media.

Via de preview map waar je je foto´s kan bekijken heb je de mogelijkheid om direct na te bestellen in ons fotolabo.

In onze kadershop kan je inspiratie op doen voor de afwerking van je foto´s. Er staan meer dan 6000 kaders en allerlei accesoires in onze webshop. Op kaders kan er enkel een eventuele volumekorting gegeven worden.
Je kan in onze winkel een assortiment kaders bekijken en eventueel aankopen. Als je kaders koopt en foto´s laat afdrukken, kaderen wij je foto´s gratis in.
Alle prijzen zijn inclusief btw.

 

Andere formules

 

Bewaren