Bedrijfsfotografie

Bij het maken van een bedrijfsreportage is het belangrijk dat de sfeer en de kracht van het bedrijf duidelijk in beeld komt. Wij starten met een kennismakingsgesprek in het bedrijf. Uw wensen worden overlopen en de locaties bekeken op het terrein. Aan de hand van uw wensen wordt er een offerte gemaakt met een duidelijke beschrijving van de opdracht.
Afspraken worden gemaakt en de locaties klaargestoomd voor de opnames.
Commerciële portretten van de werknemers en bedrijfsleiders kunnen genomen worden op locatie alsook in een studio omgeving. Er kan zelfs een studio omgeving opgezet worden in het bedrijf. Zo kunnen er uniforme portretten gemaakt worden zonder dat iedereen zich moet verplaatsen naar de fotostudio. Portretten kunnen ook in een geënsceneerde omgeving met een thema of bepaalde sfeer.
De beelden worden zo snel mogelijk verwerkt en in een beveiligde online map geplaatst waar u enkel de toegang van kent. Na de opnames en het betalen van de factuur worden de beelden digitaal en rechtenvrij geleverd in hoge resolutie. Alle geleverde foto’s kunnen gebruikt worden voor publicaties, brochures, pers, websites, nieuwsbrieven, public relations, reclame …
De online map met de beelden blijft minimum 3 maanden online staan en uw beelden worden 5 jaar bewaard in ons archief.

Tarieven

4 uur opnames 550€

8uur opnames 950€

Hiervoor krijgt u:

  • een kennismakingsgesprek en bezoek van de locaties
  • duidelijke planning van de opnames
  • professionele nabewerking van al uw beelden
  • uw beelden in hoge resolutie om te downloaden of op cd
  • een online map met al uw beelden gedurende 3 maanden
  • het bewaren van uw beelden gedurende 5 jaar in onze archieven


Per gereden km wordt er een onkostenvergoeding van 0.43€ per km aangerekend.