Veel gestelde vragen

Fotoshoot

Er zijn een aantal formules. Het komt er vooral op neer dat we uit gaan van een fotoshoot van 1 uur. Hieruit worden een 30-tal foto's gekozen en bewerkt. Zeg maar the best of, de keuze van Studio Sylvia. Deze foto's stellen we jou ter beschikking via een link die we aan jou door geven. Wij noemen dit jouw preview map. Via deze afgeschermde applicatie kan jij een keuze maken van je 10 favorieten. Na betaling worden deze dan ter beschikking gesteld (op DVD of via download) in maximale resolutie (5616 x 3744 pixels - 300dpi) en in een webformaat (800 x 600 pixels - 72 dpi). Er kunnen meer beelden aangekocht worden voor 10€/stuk.

Het volledige aanbod van fotoshoots kan je hier vinden.

Cadeaubon

Je kan een cadeaubon aankopen voor gelijk welke van onze diensten.

Alle waardebonnen, voor gelijk welke formule, zijn geldig voor een periode van 1 jaar.

De Ruiselébon

Wij doen mee met deze bon. Voor meer info zie de website van Ruiselede.

Pasfoto

Kan ik zomaar binnen springen in de winkel?

Ja dat kan, maar als je zeker wil zijn dat er iemand aanwezig is dan maak je best een afspraak via het contactformulier of telefonisch 051/40.77.02 of 0474/22.83.10.

Wat kost een pasfoto?

Voor een Belgische pasfoto betaal je 10 €. Prijzen van pasfoto's voor visum en uitbreidingen vind je op de pasfoto pagina.

Printservice

Waarom kost een print zoveel meer dan bij andere bekende fotoservices?

Een print bij ons is een stuk duurder dan bij grote online labo´s. En waarom? Wij gaan voor kwaliteit! Het papier is dikker, de houdvastheid van de kleuren van een foto is minimaal 98 jaar, de kleuren zijn gekalibreerd, wanneer we merken dat er iets niet snor zit met je foto dan nemen we contact met je op, er is een visuele controle van iedere foto, etc..

Gemakkelijk

Bij Studio Sylvia hoef je geen extra software te installeren om je foto's te uploaden. Je ziet na upload ook direct welke formaten er het best passen bij je foto, en tot welke grootte je kan gaan voor de beste kwaliteit. Meer zelfs wij weigeren om je foto af te drukken wanneer we merken dat de kwaliteit van de aangeleverde foto niet voldoet aan de minimum vereisten van je geselecteerde formaat.

Online betalen

Er kan nog niet online betaald worden op de printservice, maar we kunnen je wel een uitnodiging sturen tot online betaling, na je bestelling. Vraag dit via het veld opmerking in de laatste stap bij je bestelling.

Kader shop

Wat is het assortiment?

Heden verdelen we voornamelijk kaders en accessoires van "Deknudt frames", maar er is ook een collectie van Sylvia's favorieten (Walhter, Clayre & Eef, ...).

Levertermijn.

Bij Studio Sylvia hechten we hier heel veel belang aan. Na je betaling, het snelst via online betalen, word je bestelling manueel gecontroleerd en wordt dit na gekeken in het systeem. Dit duurt zeker geen 24 uren zoals bij sommige welgekende grote webwinkels. Wanneer alle artikels ter plaatse zijn worden die zorgvuldig verpakt en opgestuurd (via de pakjesdienst). Wanneer je pakket uit onze handen is word je hiervan bericht.

Betaalmogelijkheden

Sinds enkele jaren werken we samen met MultiSafepay, dit is een online betaalprovider. De online betaling wordt voor 100% op een beveiligd kanaal uitgevoerd zodat niemand uw gegevens kan misbruiken. Er kan betaald worden met iDEAL, Bankoverboeking, Maestro, Visa, MasterCard, American Express, Bancontact (België), het Duitse Giropay en SofortBanking.
Er kan ook steeds via overschrijving betaald worden: IBAN: BE34 7380 3829 2790 - BIC: KRED BE BB

Andere vragen t.b.v. de kadershop

De kader shop - veel gestelde vragen