Artistiek naakt

Artistieke naaktshoot van 1 uur, vanaf 250€

Je krijgt een opname van 1 uur in de fotostudio, meestal met een zwarte achtergrond en weinig licht.

Je wensen worden op voorhand besproken. Wens je iets speciaals, je kan ze zo gek niet bedenken vraag het maar!

Ik vraag hier op voorhand zelf eens te kijken welke poses je zelf wenst. Je mag steeds foto´s doorsturen met je inspiraties. We bespreken alles op voorhand en nog eens net voor de opnames zodat de opnames vlot kunnen verlopen.

Studio Sylvia doet niet aan pornografie. We fotograferen enkel artistiek naakt. Erecties zijn niet toegelaten.

Binnen de 48 uur na de opnames staan je mooiste foto´s volledig nabewerkt in een online album, waar jij alleen aan kan. Dit album blijft gedurende 3 maanden online staan.
Hieruit mag je 10 foto´s kiezen in kleur of zwart/wit. Je mag altijd nog aanpassingen vragen.
Indien je meer foto´s wenst kan je deze aankopen voor 15€ het stuk. Als je een keuze gemaakt hebt en je afgerekend hebt worden de foto´s vrijgegeven om te downloaden (op je computer). Je krijgt ze steeds in maximale grootte en in web grootte. Web grootte is 800 pixels groot, om snel te verzenden via mail of te gebruiken op sociale media.

Er worden geen beelden op de website geplaatst zonder jouw toestemming. Er wordt hier uitsluitend professioneel gewerkt. Niemand anders krijgt je beelden te zien.

Via de preview map waar je de foto´s kan bekijken heb je de mogelijkheid om direct na te bestellen in ons fotolabo.

In onze webshop voor foto kaders en toebehoren kan je inspiratie op doen voor de afwerking van je foto´s. Er staan meer dan 6000 artikelen in onze webshop. Op kaders kan er enkel een eventuele volumekorting gegeven worden.
Je kan in onze winkel een assortiment kaders bekijken en eventueel aankopen. Als je kaders koopt en foto´s laat afdrukken, kaderen wij je foto´s gratis in.

Voor extra uren wordt 50€ per aangesneden uur gerekend. Fotoshoots die op zon-en feestdagen doorgaan worden verhoogd met 50% van de basisprijs.

Indien men niet komt opdagen voor de fotoshoot wordt er een onkostenvergoeding van 50€ aangerekend.
Alle prijzen zijn inclusief btw.

 

Andere formules

 

Bewaren