Events

Bedrijfsfeestjes, recepties, incentives, evenementen

Hier wordt er meestal met thema´s gewerkt.

Je kiest een thema en we werken dit samen uit.

Je kan zelf een decor en/of thema uitwerken of dit aan Studio Sylvia over laten. Het is een unieke en originele aanpak. Een evenement of bedrijfsfeest is altijd anders en zo zal de prijs volgens de wensen van de klant zijn.

We overleggen met jou en stellen een pakket samen op maat.
Er worden gedurende een aantal uren opnames gemaakt in decor of thema. Het is de bedoeling dat de deelnemers als aandenken van het evenement een foto krijgen. Je kan dan kiezen om de foto´s achteraf te laten printen maar we hebben een setup waarmee we de foto's ter plaatse kunnen printen. Indien de foto's ter plaatse geprint worden kan de deelnemer die bezichtigen in de stand en zijn foto mee nemen naar huis. Als u kiest u om achteraf uw personeel te verrassen met een afdruk van hun foto, zullen de beelden apart verpakt in een mapje afgeleverd worden.

Binnen de 12 uur na het evenement zullen al de beelden online staan in een album waar iedereen de link van gekregen heeft na de opname.

Dit album blijft 3 maanden online. Al de beelden worden vrij gegeven om te downloaden. En dit in maximale grootte en web grootte.

Zoekt u een originele manier om uw evenement of bedrijfsfeest vast te leggen?

StudioSylvia maakt graag een offerte op maat voor u.


 

 

PhotoBooth Andere formules

 

Bewaren