Communie

Eerste communie / Groeifeest / Plechtige communie / Lentefeest

Minishoot in de studio 125€

Je krijgt een opname van 30 min in de studio die vrij in te vullen is. Je wensen worden op voorhand besproken. Wens je iets speciaals, je kan het zo gek niet bedenken! Vraag je het maar. Studio Sylvia hecht er belang aan om met de feesteling zelf te overleggen, hij/zij weet immers best wat haar/zijn wensen zijn. Vaak wordt er gewerkt met thema`s of hobby´s. Voor een klassieke aanpak zijn wij natuurlijk ook te vinden. Meestal is het resultaat een mengeling van beiden. Wij beschikken onder andere over een graffiti achtergrond en een schommel met bloemen.

 

Minishoot op locatie 145€

Indien je bij ons in de straat een minishoot van 30 min wenst in het landschapspark worden er geen extra kosten aangerekend.

Binnen de 48 uur na de opnames staan je mooiste foto´s volledig nabewerkt in een album op het web. Alleen jij hebt toegang. Dit album blijft gedurende 3 maanden online staan. Hieruit mag je 5 foto´s kiezen in kleur of zwart/wit. Je mag altijd nog aanpassingen vragen.

Voor 30€ worden er 2 ontwerpjes gemaakt. Hier mogen er ook aanpassingen worden gevraagd. bv Foto´s vervangen, ander lettertype, ...

Wens je meer opnames, of wil je graag de rest van de familie ook op de foto? Dan kan je kiezen voor de formule van 1 uur in de studio voor 190€ of 1 uur opnames op locatie voor 220€. Op locatie komt er een onkostenvergoeding bij van 0,43€/km. Bij deze shoot heb je recht op 10 foto´s.

Kaartjes zijn mogelijk op superglanzend, matt of half glanzend papier.
Voor 10 op 15 cm op standaard papier mat/glanzend is dat 1,5€.
Voor 10 op 20 cm op standaard papier mat/glanzend is dat 2€
Voor 15 op 15cm op standaard papier mat/glanzend is dat 2,4€
We werken ook samen met TADAAZ voor het bestellen van kaartjes, uitnodigingen, versiering en bedankjes.

Indien je meer foto´s wenst kan je deze aankopen voor 15€ stuk. Als je je keuze gemaakt hebt en je afgerekend hebt worden de foto´s van jou keuze vrijgegeven om te downloaden. Je krijgt ze steeds in maximale grootte en in web grootte. Web grootte is 800 pixels groot, om snel te verzenden via mail of te gebruiken op sociale media.

Via de web-toepassing waar je je foto´s kan bekijken heb je de mogelijkheid om direct na te bestellen in onze printservice.

In onze webshop voor foto kaders en toebehoren kan je inspiratie op doen voor de afwerking van je foto´s. Er staan meer dan 6000 artikelen in onze webshop. Op kaders kan er enkel een eventuele volumekorting gegeven worden.
Je kan in onze winkel een assortiment kaders bekijken en eventueel aankopen. Als je kaders koopt en foto´s laat afdrukken, kaderen wij je foto´s gratis in.

Voor extra uren wordt 50€ per aangesneden uur gerekend. Fotoshoots die op zon-en feestdagen doorgaan worden verhoogd met 50% van de basisprijs.

Indien men niet komt opdagen voor de fotoshoot wordt er een onkostenvergoeding van 50€ aangerekend.
Alle prijzen zijn inclusief btw.

 

Andere formules

 

Bewaren

Bewaren