Standaard formule

Opnames van 1 uur in de studio 190€

Je krijgt een opname van 1 uur in de studio die vrij in te vullen is.

Jouw wensen worden op voorhand besproken. Wens je iets speciaals, je kan het zo gek niet bedenken; vraag het maar!

Er wordt vooral gewerkt met drie achtergronden: een witte, zwarte of grijze. Andere kleuren kunnen op aanvraag. Maximaal 48 uur na de opnames staan je mooiste foto´s volledig nabewerkt in een online album. Enkel jij kan dit bekijken. Dit album blijft online gedurende 3 maanden. Hieruit kies je steeds 10 foto´s. Er zijn meestal reeds variaties in kleur of zwart/wit. Je kan nog aanpassingen vragen. Indien je meer dan het pakket van 10 foto´s wenst kan je deze aankopen a 15€ het stuk. Wanneer je je keuze gemaakt hebt en je afgerekend hebt worden de foto´s van jouw keuze op CD/DVD gebrand of vrijgegeven om te downloaden op je computer. Er zullen steeds 2 mappen terug te vinden zijn. De ene met foto's in maximale resolutie en grootte en de andere voor web-toepassingen. De web grootte is 800 pixels breed of hoog. Deze foto's kan je gebruiken voor social media of om ze door te sturen naar je vrienden.

Via de preview map waar je je foto´s kan bekijken heb je de mogelijkheid om direct na te bestellen in ons fotolabo.

In onze webshop voor kaders en aanverwanten kan je inspiratie op doen voor de afwerking van je foto´s. Er staan meer dan 6000 artikelen in onze kadershop. Op kaders kan er enkel een eventuele volumekorting gegeven worden.

Voor extra uren wordt 50€ per uur gerekend. Fotoshoots die op zon-en feestdagen doorgaan worden verhoogd met 50% van de basisprijs.
Indien men niet komt opdagen voor de shoot wordt er een onkostenvergoeding van 50€ aangerekend.
Alle prijzen zijn inclusief btw.

 

Andere formules

 

Wens je dit cadeau te doen aan iemand?

Cadeaubon: Opnames van 1 uur in de studio (190,00 €)