Prijslijst

Fotoshoot

Voor een gedetailleerde offerte kan je best een e-mail sturen met een duidelijke omschrijving van wat je wenst en je telefoonnummer. Er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.
Studio Sylvia werkt meestal in drie stappen. Het nemen van de foto's, de bewerking en aflevering. Dit alles verloopt via jouw wensen.

Courante pakketten

Fotoshoot 1 uur (in studio) 190€
Minishoot 30min 125€
Fotoshoot 1 uur op locatie 220€
Geboorteshoot op locatie 220€
Artistiek naakt vanaf 250€

 

Alle fotoshoots op een rij

 

Je krijgt telkens, uitgezonderd voor de minishoot, een opname van 1 uur in de studio die vrij in te vullen is, de 10 mooiste foto´s (5 voor een minishoot) volledig nabewerkt, een album online voor max 3 maanden en je foto´s in maximale grootte (21 miljoen pixels) op dvd of te downloaden. Indien je meer foto´s wenst kan je deze bijkopen voor 10€/stuk. Voor extra uren wordt 50€ per uur gerekend. Fotoshoots die op zon-en feestdagen doorgaan worden verhoogd met 50% van de basisprijs. Voor een fotoshoot op locatie komt er een onkostenvergoeding bij van 0.43€ per km. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Indien men niet komt opdagen voor de shoot wordt er een onkostenvergoeding van 50€ aangerekend.

Mogelijkheid tot gelegenheidsdrukwerk. Studio Sylvia verzorgt jouw geboorte en communiekaartjes. Eigen ontwerp is ook mogelijk. Er worden steeds 2 ontwerpjes gemaakt voor 30€.

Alle waardebonnen, voor gelijk welke formule, zijn geldig voor een periode van 1 jaar.

De aangekochte beelden blijven 5 jaar bewaard in ons archief. We raden altijd aan om zelf ook nog een kopie te bewaren van al je foto´s in het algemeen. Regelmatig krijgen we de vraag om ze opnieuw ter beschikking te stellen na een computerpanne of een virus.

 

Fotolabo - afdrukken van je foto

Studio Sylvia heeft een eigen foto labo voor het printen van je foto op papier of courante andere media.

Opgelet: In de winkel kan alleen cash of vooraf via overschrijving betaald worden.

Alle prijzen zijn inclusief btw.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren