Fotoshoot op locatie

Opnames van 1 uur op locatie 220€

Dit is een uitbreiding op de standaard formule. In de plaats van de shoot te doen in de studio wordt deze gedaan op de locatie die je kiest. Dezelfde voorwaarden gelden als de standaard formule alleen is er wat voorbereidend werk, zoals het meten van het licht, en het opzetten van de softboxen (indien mogelijk). Op locatie komt er een onkostenvergoeding bij van 0,43€/km.

Jouw wensen worden op voorhand besproken. Wenst je iets speciaals, je kan ze zo gek niet bedenken; vraag het maar!

De locatie wordt steeds op voorhand bezocht.

Binnen de 48 uur na de opnames staan je mooiste foto´s volledig nabewerkt in een online album, waar enkel jij toegang tot hebt. Dit album blijft gedurende 3 maanden online staan. Je werkt het best met een klassieke computer en uiteraard heb je een internetverbinding nodig.

Uit deze set kies je 10 foto´s. Je kan steeds nog aanpassingen vragen.

Indien je meer foto´s wenst kan je deze aankopen voor 15€ het stuk. Als je een keuze gemaakt hebt en je afgerekend hebt worden de foto´s op CD/DVD gebrand of vrijgegeven om te downloaden. Ook dit blijft 3 maanden online staan zodat je tijd hebt om het te downloaden of misschien kan je dit delen met alle leden van de familie. Zo hoef je de CD/DVD niet door te geven en is iedereen snel bediend. Je krijgt je foto's steeds in maximale grootte en in web grootte. Web grootte is 800 pixels groot, om snel te verzenden via mail of te gebruiken op sociale media.

Via de preview map waar je de foto´s kan bekijken heb je de mogelijkheid om direct na te bestellen in ons fotolabo.

In onze webshop voor kaders en aanverwanten kan je inspiratie op doen voor de afwerking van je foto´s. Er staan meer dan 6000 artikelen in onze webshop. Op kaders kan er enkel een eventuele volumekorting gegeven worden.

Er is trouwens een assortiment van kaders in de winkel die je vrij kan bekijken en eventueel aankopen. Als je kaders koopt en foto´s laat afdrukken, kaderen wij je foto´s gratis in.

Indien je een meer tijd wenst voor de shoot dan wordt 50€ per aangesneden uur gerekend. Fotoshoots die op zon-en feestdagen doorgaan worden verhoogd met 50% van de basisprijs.

Indien men niet komt opdagen voor de fotoshoot wordt er een onkostenvergoeding van 50€ aangerekend.
Alle prijzen zijn inclusief btw.

 

Andere formules

 

Bewaren

Bewaren

Wens je dit cadeau te doen aan iemand?

Cadeaubon: Fotoshoot 1 uur op locatie (220,00 €)Cadeaubon: Fotoshoot 1/2 uur op locatie (150,00 €)